OM OSS

PFT - Personal Football Trainers

Personal Football Trainers består av målvaktstränare med lång och bred utbildning och erfarenhet av rollens alla delar- från teknikträning till, att i samtal motivera individen att nå nya mål. Helheten. Instruktörerna i PFT arbetar med målvaktsgrupper, lag och enskilda målvakter på olika nivåer- alltifrån breddföreningar till seniorlag på elitnivå. Vi utbildar gärna andra målvaktstränare i samarbete med föreningarna.

Målet med träningarna för de yngsta är att få dem att tycka att det är roligt att agera i mål. Vi lyckas med det genom att skapa en förståelse för själva målvaktsrollen och möta intresse med kunskap. Vi får positiv feedback på den delen av vår metod. I träningen med elitmålvakter blir inriktning delvis en annan- fokus på detaljer i både träning och match. Men glädjen i att ta steg i sin utveckling är viktig även på en högre nivå.

Vi erbjuder även avslutsteknik för utespelare. PFT har kunskapen att göra dig eller din spelare till en bättre avslutare. Vid varje målvakträningsläger kommer vi att erbjuda ett visst antal platser för utespelare.

Personal Football Trainers instruktörer har genomgått kurser på olika nivåer, standardiserad av Svenska Fotbollförbundet. Dessutom har vi UEFA-diplomerad kompetens i företaget, något unikt i Sverige.

title972992792

Vi har erfarenhet av:

● Elitfotboll, olika åldrar flick/pojk, dam/herr

● Förbundsfotboll, distrikt- och landslag

● Breddverksamhet i olika föreningar

● Samtliga tränare har någon form av pedagogisk utbildning

● Internationella kontakter där vi byter erfarenheter


Vi erbjuder:

● Pedagogisk och strukturerad träning för målvakter och även utespelare (avslutsteknik)

● Ett roligt och spännande upplägg oavsett om det är läger eller träning

● Ledarutbildning

● Videoanalys för individ och lag

● Träning dagtid för föreningar och skolor

● Expertis vid fysträning lämpad för målvakter och särskilda åldrar

● Psykolog för mental coachning och handledning i ledarskap

 


Kontakta oss vid frågor och funderingar
Välkommen att höra av er
Personal Football Trainers